ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

понеділок, 22 січня 2024 р.

До Дня Соборності України
 22 січня  важлива дата в українському календарі. Нині вся країна відзначає День Соборності. З тої нагоди бібліотечні працівниці книгозбірні №3 для 5 класу Ліцею №7 Хмельницької міської ради організували вікторину "Любіть Україну".
 Перед початком заходу заступниця з виховної роботи директорки навчального закладу Леся Степасюк привітала п’ятикласників зі святом та вручила грамоту за активну допомогу ЗСУ, а учні старших класів провели для них патріотичну руханку.
 Опісля дітей розділили на дві команди 
"Жовті" і "Сині". За допомогою маршрутної карти школярі подорожували Україною, зупиняючись на таких станціях, як-от: "Історична", "Видатні українці", "Народна", "Пісенна", "Єдність". Ці станції передбачали виконання різноманітних завдань, наприклад: з’єднати правильно прислів’я про Україну, відгадати видатних українських постатей, впізнати українську пісню та хором заспівати її тощо.
 За правильне виконання завдань учасники отримували патріотичні наліпки: 1 наліпка 
1 бал.  На останній станції "Єдність" учні написали на блакитно-жовтих сердечках свої побажання Україні та зачитали їх вголос.
 За підрахунками обидві команди назбирали по 22 наліпки, а тому перемогла дружба та єдність. Насамкінець команди нагородили грамотами за активну участь у вікторині, патріотизм та відданість Батьківщині.