ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

суботу, 16 грудня 2017 р.

Торбинка-фантазинка 
"Дари Святого Миколая"
                                                                         По дорозі йде дідусь з купою пакунків –
                                                                         Це несе вже Миколай дітям подарунки.
  Наближається улюблений, довгожданий час – час зимових канікул і новорічних свят. Ці дні завжди пов’язані з дивом, а в диво хочеться вірити завжди. Самим першим зимовим святом можна сміливо вважати День Святого Миколая, день покровителя дітей і мандрівників.   
  15 грудня в бібліотеці-філії №3 відбулася зустріч напередодні свята Святого Миколая, де були запрошені учні 4-Г класу НВК-7 на майстер клас "Торбинка-фантазинка "Дари Святого Миколая" від Оксани Мергут, вчителя центру анімаційних мистецтв.
  Присутні в залі поринули у справжню зимову казку. Пані Оксана та її учениця Кухар Іванка створювали пісочне диво власними руками, на екрані з’являлись то янголята, то зайчики, діти були зачаровані таким дійством. Також учні власноруч спробували створити свою зимову казку та  переглянули виставку "Гостює в нас Зима".
  "Щиро дякуємо пані Оксані за такий святковий настрій, який вона подарувала усім присутнім напередодні свята, і ще не раз хотіли б побувати на таких заходах в бібліотеці", своїм враженням поділилась вчитель Черномазюк Валентина.