ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

30 причин, чому книга – 
найкращий подарунок
Найкращі книги на подарунок ➤ Інтернет магазин книг СЕНС | Київ, Україна
  Сьогодні, коли у продажу є все, що завгодно, вибрати подарунок стає все складніше. І навіть не важливо, кому ми хочемо знайти цей подарунок колезі або батькам. Якщо немає конкретного замовлення на бажану річ, тоді нас очікують тижні "ламання голови" у пошуках ідей. Просто потрібно підійти до вибору дуже ґрунтовно, щоб дійсно принести людині радість.
  1. Ви можете підібрати книгу будь-якого розміру. Це може бути маленький подарунок, який легко поміститься у вашу сумку, або великий, який вразить людину навіть своїм розміром.
  2. Книгу завжди зручно загортати у подарунковий папір. У неї рівні боки і тому ваш подарунок буде мати ідеальний вигляд.
  3. Книгою легко здивувати людину, адже є величезна кількість книг найрізноманітнішої тематики, тому для будь-якої людини можна знайти цікавий екземпляр.
  4. Подарована книга принесете радість більше, ніж одній людині. Вона може стати улюбленою для всієї родини. Тільки варто підійди до вибору книги правильно.
  5. Книга це подарунок, яким будуть часто користуватися. Її можна читати, перечитувати, вивчати дуже багато разів. Вона легко може стати однією з найкорисніших речей у будинку. Просто необхідно добре вивчи потреби й інтереси людини, для якої робиться подарунок.
  6. Книги дешевші інших подарунків, але їхня цінність не падає ніколи. Вибирайте якісно зроблену книжку, і вона не втратить свій вигляд навіть через дуже багато років.
  7. Для кожної людини можна знайти цікаву книгу. Замість того, щоб годинами ходити по різних магазинах і шукати незрозуміло що на подарунок, йдіть відразу в найближчий книжковий магазин. Консультант зможе порадити багато книг на будь-який смак.
  8. Торт швидко з'їдається і залишаються тільки зайві калорії. Техніка старіє і ламається. А цікаву книгу можна читати із захопленням, як у перший раз, ще дуже багато років. Шукайте бестселери, якість яких визнав увесь світ.
  9. Книги ніколи не виходять з моди. Вони пережили телевізор, магнітофон, відмінно живуть поруч із ноутбуками, планшетами та смартфонами. Дуже часто вихід нової книги чекають сильніше, ніж презентації запаморочливого фільму.
  10. Подаровану книгу можна взяти із собою куди завгодно. Вона зможе розважити та допомогти "вбити час" у дорозі, в черзі до лікаря або під час обідньої перерви на роботі.
 11. Книга у подарунок
гарний спосіб показати, як ви ставитеся до людини насправді. Чи знаєте ви її інтереси, проблеми та бажання?
  12. Книга не займе багато місця у будинку. Не потрібно довго думати, куди її поставити. Завжди є шафа, поличка або стіл.
  13. Книгу не потрібно годувати, напувати, купати та вигулювати. Досить тільки трохи її підклеїти, якщо вже занадто багато разів її перечитували.
  14. Книга може подарувати найрізноманітніші відчуття людині, про які вона тільки могла мріяти. І при цьому мамі не потрібно буде зайвий раз хвилюватися за свою дитину.
  15. Книга може навчити всьому. Вона дасть людині знання, і навіть допоможе знайти нову професію.
  16. Якщо потрібен дуже дорогий подарунок, тоді шукайте унікальні подарункові екземпляри книг, які за ціною не поступляться габаритній побутовій техніці.
  17. З книги люди не "виростають" практично ніколи. Навіть дорослі із великим задоволенням багато разів перечитують дитячі твори.
  18. Книги не псуються і не втрачають свій смак з часом. А дуже старі книги в одиничних екземплярах можуть стати скарбом через кілька поколінь.
  19. Цікава книга підніме настрій людині у дощову погоду набагато більше, ніж плитка шоколаду. А теплі історії зможуть зігріти краще горняти гарячого чаю.
  20. За допомогою книги людині можна подарувати набагато більше, ніж просто якусь річ. Ви даєте можливість "поспілкуватися" з геніальним письменником, який завжди залишає частинку себе у своїх творах.
  21. Книга
економний подарунок. Вона не вимагає додаткової витрати електроенергії, води чи газу.
  22. Подарована книга може допомогти стати ближче до дорогих людей. Читання книги своїй коханій людині приносить у стосунки нові відчуття. Читання книги своїй дитині дарує моменти, які ніколи не забудуться для обох.
  23. Книга завжди буде набагато дорожчою, ніж подаровані гроші. Навіть якщо за ціною вона поступається "подарунку в конверті", її цінність перевершить усі очікування.
  24. Будьте креативним, унікальними, принесіть і подаруйте книгу на побаченні. Ваша половинка це точно оцінить. Квіти через кілька днів викинуть, а такий подарунок завжди буде нагадувати про вас.
  25. Шукаєте привід познайомитися із людиною? Підійдіть і подаруйте їй книгу, тільки ґрунтовно підійдіть до вибору. Цим ви здивуєте людину, створите незабутнє перше враження і відразу знайдете тему для розмови.
  26. Книгу можна легко підібрати під стиль людини. Бешкетну, серйозну, чорну, класичну, у м'якій або твердій палітурці, з малюнками або без них.
  27. Книгу можна підписати, залишивши на сторінках найщиріші слова. Листівки губляться, техніку не підпишеш, а людині буде приємно знову прочитати ваші теплі слова через багато років.
  28. Важка книга може стати хорошим інструментом для самозахисту.
  29. Красива книга доповнить інтер'єр будь-якої квартири, зробить його затишнішим та теплішим.
  30. Книга добре підійде для подарунка, обраного в останній момент. Не потрібно багато часу, щоб зайти в книгарню, знайти першого-ліпшого консультанта і попросити показати найпопулярніші книги та новинки книжкової індустрії. Якщо світ зачитується черговим бестселером
це вже гарна причина подарувати таку книгу другу.
  А коли ти останній раз дарував книгу?