ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

субота, 11 квітня 2020 р.

Читання на вихідні:
 книги для передвеликоднього настрою
https://lviv.vgorode.ua/img/article/6158/73_main-v1577295801.jpg 
 Карантинні будні затьмарюють свята, а вдома вже не залишилось нічого непрочитаного? Yakaboo поспішає на допомогу та пропонує добірку  книгопорад для того, щоб розрадити вас у передвеликодній тиждень. 
Розанна Каспер 
"Велика книга 30-денних викликів. 
60 програм формування звичок для кращого життя" 
 
  Сповнена дієвих порад про те, як покращити усі аспекти життя, зокрема, фізичний стан, харчування, свідомість, стосунки, кар’єру та багато іншого, ця книжка допоможе вам сформувати усталені звички завдяки 30-денним викликам. Авторка Розанна Каспер дає десятки практичних підказок, розповідає про допоміжні ресурси і розкриває секрети, що підтримуватимуть вашу мотивацію і наполегливість протягом 30-ти днів і потому. Якщо ви готові до позитивних змін у житті, просто оберіть виклик і прийміть його! 
Олена Любченко "Переписати життя: 
як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною"
  Чи готові ви змінити життя, щоби стати щасливими назавжди? У виданні "Переписати життя: як і що змінювати, щоби стати щасливою людиною" психологиня Олена Любченко розповідає, де шукати причини, коли здається що все чудово, але відчуття щастя все одно немає. Вона пояснює важливість внутрішнього задоволення, балансу й адекватного розуміння щастя для гармонійного й усвідомленого життя. Авторка наводить приклади зі своєї психологічної практики та розбирає на реальних кейсах причини занепокоєння та поганого настрою. Також вона дає поради, що робити в подібних ситуаціях.
 Мік Вікінг "Мистецтво 
створювати щасливі спогади"

  Як конвертувати ностальгію в ресурс, який допоможе збудувати щасливе майбутнє? Як навчитися переосмислювати і відпускати спогади, які чинять на нас деструктивний вплив? Чому минуле, яке згадуємо із усмішкою, додає нам сили? Про це розповість визнаний експерт у царині щастя, директор Інституту дослідження щастя Мік Вікінг. Його поради – не просто інсайти з власного досвіду, а висновки, що базуються на десятках наукових досліджень. 
Енн Тайлер 
"Турист мимоволі"

  Головний герой роману Мейкон Лірі  неймовірний педант і прихильник "системи" майже в усьому. Він ненавидить подорожувати, але заробляє на життя написанням путівників. Через рік після трагічної загибелі сина-підлітка дружина пропонує Мейкону розлучитися. Саме з цього моменту у героя розпочинається абсолютно нове життя. І все це буде схоже на подорож, від якої турист мимоволі Мейкон Лірі чи не вперше отримає справжнє задоволення...
Юлія Ілюха "Космокоти. 
Марсіанські хроніки Мурка Мняуска"
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQBv9MhT30r-3IivYRfcgHWlVfUqOlV8E28pgnBLhdUPGq-r6Gn&usqp=CAU 
  День, коли пухнастий котик Мурко побачив по телевізору відомого винахідника Ілона Маска, перевернув життя звичайного домашнього улюбленця догори дриґом. Відтепер він доброволець Мурко Мняуск, і його найбільша мрія – полетіти на Марс! Чи вдасться Муркові зустрітися з Ілоном Маском, щоб стати першим у світі котиком-марсонавтом, та чи відкриє йому свою головну таємницю червона планета?