ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середа, 29 квітня 2020 р.

Велика книга 
30-денних викликів
  Усі ми хочемо стати ліпшою версією себе. Щонайменше, бо продуктивність наразі в трендах, щонайбільше – через особисті переконання. Але часто трапляється так, що замість нового проєкту, вміння чи звички з’являється лише виправдання, що все буде та не зараз – з наступного понеділка/місяця/нового року. "Велика книга 30-денних викликів. 60 програм формування звичок для кращого життя" Видавництва Старого Лева підкаже, як зробити правильно.
Який формат книжки?
  Як то майже завжди буває з нон-фікшн літературою, підзаголовок повністю відповідає наповненню. "Велика книга 30-денних викликів" складається зі:
  – вступу, де авторка розповідає про ідею та історію створення книжки, наводить головні стратегії для досягнення мети й підказує, як можна читати цю книжку;
  60 програм-викликів розділених за 7 темами: фізична підготовка, харчування, догляд за собою, практика усвідомленого споглядання, організованість і продуктивність, рідні та знайомі, творчість і навчання. Кожна програма детально описана, має свої правила, поради і варіанти виконання.
 Чому 30 днів?
  Коли з місяця в місяць одна й та сама дія опиняється у ваших планах, але знову і знову випадає з вашої реальності, допоможе лише системність. Системність, до якої треба звикнути, а місяця достатньо, щоби будь-яка дія увійшла у звичку. Тобто, якщо ви щомісяця думаєте, що треба було би розпочати вивчення французької мови, і наприкінці кожного місяця зітхаєте, що так і не взялися за це – починайте просто завтра. І протримайтеся 30 днів. Ніяких відмовок. Так, спочатку буде важко, треба буде постійно нагадувати собі про французьку, ставити таймери тощо… Але через 30 днів вивчення іншої мови стане звичкою. Звичкою, якою ви зможете керувати. Хочете – продовжуйте в такому ж щоденному темпі, а ні – то оберіть необхідну кількість занять на тиждень. Після 30 днів це буде не важко, й цей пункт більше губитиметься серед інших планів.
 Як протриматися всі 30 днів?
  Авторка книжки Розанна Каспер розповідає про це докладніше й у загальних правилах, і в кожному конкретному випадку (бо всі 60 викликів – не просто теорія, а її реальний особистий досвід), дає десятки практичних підказок, розповідає про допоміжні ресурси і розкриває секрети, що підтримуватимуть вашу мотивацію і наполегливість протягом 30-ти днів і потому. Якщо ви готові до позитивних змін у житті, просто оберіть виклик і прийміть його!