ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділя, 13 лютого 2022 р.

 Свято гарного настроюhttps://ukranews.com/upload/news/2020/02/03/5e382e4b997d5-screenshot-3_1200x900.jpg
  Щороку 4 лютого відзначають Свято гарного настрою. Багато хто з Вас погодиться з думкою, що гарний настрій допомагає справлятися з труднощами, турботами та негараздами, які досить часто зустрічаються на життєвому шляху!
  Насправді, турбота про настрій – це та ж сама турбота про своє здоров'я. Справді, всім хочеться, щоб гарного настрою було багато, вистачило і собі, і близьким. Будьте оптимістами, навчіться говорити «ні» поганим думкам, а для того, щоб у Вас завжди був гарний настрій, навчіться контролювати себе. Намагайтеся не ображатись через дрібниці, не сваріться з близькими Вам людьми, прощайте їх. Прощаючи, Ви позбавляєтеся гніву і мстивих почуттів, які руйнують насамперед Вас самих.
  Хваліть себе, тому що невдоволення собою – це погане почуття, яке постійно псує настрій. Тому частіше кажіть собі, що Ви молодець. Не тримайте проблеми у собі, виплескуйте негатив. Вносіть в життя новизну, адже буденність – один із головних стимуляторів поганого настрою. Найчастіше посміхайтеся, почніть змінювати життя на краще вже сьогодні! Гарний настрій це набагато краще, ніж нудьга та депресія.