ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 4 квітня 2024 р.

 В майбутнє  здоровими
4 квітня до книгозбірні №3 завітали третьокласники міського ліцею №7. Бібліотекарки організували для них захід з нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який відзначатимемо 7 квітня.
 Школярам розповіли про історію свята, а потім запропонували вивчити девіз для позитивного настрою. Під час гри-руханки з’ясували ставлення учнів до здорового способу життя.
 Далі розпочали вікторину. Дітки розділилися на команди хлопчиків та дівчаток "Козаки" та "Суперзірки" відповідно. Виконували різноманітні завдання: збирали тарілки корисної та шкідливої їжі, оплесками визначали правильність та неправильність тверджень про здоров'я, за допомогою картинок складали історію усміхненої дівчинки та заплаканого хлопчика, підбирали рими до вірша-правила здорового способу життя, а ще говорили про користь фруктів.
 Останній конкурс мав розважальний характер, адже під час нього дітки намагалися відкусити шматочок яблука, яке було прив'язане на ниточці, без допомоги рук.
 На завершення вивчили віршик-руханку про здоров'я. Команду "Суперзірки" нагородили грамотою за І місце, а "Козаків" за активну участь. Усім учасникам організаторки подарували тематичні пам'ятки та наклейки.