ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 25 жовтня 2017 р.

Маєток Марка Твена
виставили на продаж
Ферму Марка Твена виставили на продаж
  Розкішний маєток та фермерську ділянку відомого американського письменника Марка Твена, що розташована на околиці міста Реддінг, штат Коннектикут, виставили на аукціон за 1,85 мільйонів доларів. Про це повідомляють на ABC News.
  Ферма Jean's Farm займає понад 7 гектарів. Письменник її придбав у 1860р. і назвав в честь молодшої дочки письменника, Джейн. Наступні власники ферми ретельно відреставрували приміщення всередині і відновили історичний фасад будівлі. Всередині – це сучасний будинок з антикварними балками на стелі, мармуровою стільницею на кухні, звичайними шафами та новою технікою. Разом з будинком, площею 340 кв м, на продаж виставили кінотеатр, студія і басейн з морською водою, ставок з рибами, а також безліч мостів і зелених лугів.
  Крім того, поруч з головним будинком розташовані майстерня і комора. Твен прожив на фермі всього кілька місяців і продав її після того, як померла дочка. Отримані гроші письменник пожертвував одній з бібліотек. Незабаром помер і сам письменник.
 
 

 
  До слова, Марк Твен помер у 1910 р., проживши 74 роки. Його найвідомішими творами є "Пригоди Тома Соєра" та "Пригоди Гекльберрі Фінна".