ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

неділю, 8 жовтня 2017 р.

Топ-6 книг для гарного настрою
  В житті бувають такі моменти, коли хочеться почути гарні новини, але їх немає і невідомо коли будуть. Але так хочеться їх почути, щоб підняти настрій. Пропонуємо вам підбірку книжок які подарують вам гарний настрій.
Дженні Ловсон "Несамовито щаслива"
  Ми всі чогось боїмося. Літати в літаках, їздити в ліфтах, лишатися в темряві... Швидкості або висоти, комах або гризунів, натовпу або самотності... Насправді все це тотальне ніщо порівняно зі справжніми "тарганами", які можуть оселитися у вашій голові. Авторка "Несамовито щасливої" – популярна блогерка й письменниця, котра страждає на психічний розлад. У книжці вона розповідає про власний досвід боротьби з депресією, панічними атаками та іншими "принадами" нездорової психіки. Переконані, що абсолютно здорові і таке вас не зацікавить? Помиляєтеся! Позаяк під обкладинкою – море гумору та оптимізму на тлі до біса цікавих історій. А ще там можуть бути… гроші. Тож розгортайте і насолоджуйтесь, не пошкодуєте! І стережіться скунсів, бо вони подеколи гніздяться у волоссі. 
Сара Джіо "Остання камелія"
  Англія, 1940 рік. Останній у всьому світі екземпляр камелії сорту "міддлберійська рожева" росте на території сільського маєтку в Англії. Американка Флора напередодні Другої світової війни укладає угоду зі злодієм. Її завдання проникнути в маєток і відшукати камелію. Шлях до цієї мети виявляється сповненим одночасно радості й страху… Нью-Йорк, наш час. Еддісон, яка працює ландшафтним дизайнером, разом із чоловіком Рексом приїжджає до того самого маєтку. Тепер цей будинок власність Рексових батьків. Він, як і його дружина, обожнює детективні історії, тож, знайшовши в старовинному будинку альбом із засушеними квітками камелій, подружжя вирішує провести розслідування. Але ж раптом небезпека, з якою колись зіткнулася Флора, іще не минула? Чи спіткає Еддісон така сама доля, як і ту дівчину?
Святослав Черній "Теплі історії для неї"
  Від дитячих мрій про ідеальну дружину – через перше побачення, спільні радощі, конфлікти, комплекси, персональні дигресії та надії – до сімдесятої річниці шлюбу… Книга дає змогу зануритися в роздуми й поглянути по-новому на один із найсакральніших, найцінніших і найтендітніших інститутів нашого сьогодення – інститут сім’ї. Згадати власний шлях до нього або ж вибудувати концепцію на майбутнє.
Аньєес Мартен-Люган
"Щасливі люди читають книжки і п’ють каву" 
  Бестселер французької письменниці Аньєс Мартен-Люган сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. Головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати. Книга про життя, поділене на "до" і "після", про самотність, надію, любов і віру в себе.
Лорі Нельсон Шпільман "Список мрій"
  Мріяти – це не шкідливо, як  мовиться. Навіть навпаки, сучасна психотерапія радить ретельно записувати та детально уявляти свої бажання. Брет Боліджер склала повний список своїх мрій ще у підлітковому віці. А тепер вона доросла жінка. Життя надало їй як на казковому блюдечку із блакитним краєм практично всі складові приємного та безтурботного життя: спадкова косметична компанія, гроші, гарний будинок та красень коханий. Здавалось би – живи та радій! Але Брет не дає спокою її список мрій, бо ж вона до нього вклала свою душу.
Жанна Слоньовська "Дім з вітражем" 
  Роман переможець конкурсу польського видавництва "Знак" Literanova обраний з-поміж більш як тисячі рукописів. Авторка у минулому львів’янка, нині — мешканка Кракова, українка з польськими коренями. Дім з вітражем і власне вітраж 1912 року "народження", Львів, чотири покоління жінок (прабабця, бабця, мама і донька), зріз культурного і політичного життя в періоди становлення української державності (Соломія Крушельницька і визвольні змагання, Вячеслав Чорновіл і його соратниця, оперна співачка Маріанна) елементи захоплюючої, інтригуючої любовної історії: так про Львів не писав ще ніхто.