ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

середу, 11 липня 2018 р.

Топ книг про 
правильне харчування
https://www.oum.ru/upload/medialibrary/911/911ff7c148831f2d0f1ce5eb06fbc4cf.jpg 
  Для хорошого самопочуття і міцного здоров'я дуже важливо правильно харчуватися. Основною метою здорового харчування є підтримання оптимальної ваги і забезпечення організму людини необхідними корисними речовинами для росту, розвитку і якісної розумової та фізичної активності. Тому так важливо дотримуватися принципів збалансованого здорового харчування. Пропонуємо вашій увазі найкращі книги про правильне харчування, які допоможуть вам не тільки схуднути, навчитися їсти корисно, а й ретельно вивчити інші важливі моменти з цього питання.
Мірей Гільяно "Чому француженки не 
гладшають. Приголомшливий 
вигляд без жодних дієт"
https://nashformat.ua/files/products/chomu-frantsuzhenky-ne-gladshayut.-prygolomshlyvyj-vyglyad-bez-zhodnyh-diet-901922.800x800w.jpeg 
  У чому криється секрет французьких жінок, або, інакше кажучи, як пояснити той факт, що вони навіть у поважному віці зазвичай мають статуру 25-річних дівчат? Як їм вдається насолоджуватися такими "забороненими" продуктами харчування, як хліб, шоколад, вино, і при цьому залишатися стрункими? Автор книги Мірей Гільяно, яка не один рік вивчала спосіб життя та уподобання представниць прекрасної статі різних країн, пропонує разом із нею проаналізувати основні відмінності у їхньому ставленні до себе і свого життя та на прикладі француженок обрати власний шлях до краси, здоров’я і гармонії.  
Майкл Грегер, Джен Стоун. Як не
 вмерти передчасно. Їжа, яка 
відвертає та лікує хвороби
 https://knygy.com.ua/pix/c7/1f/be/c71fbef78bc52229962ba0e7be1d1e99.jpg
  Переважну більшість передчасних смертей можна запобігти через прості зміни в харчуванні та способі життя. Доктор Майкл Грегер, всесвітньовідомий популяризатор здорового харчування, докладно розповідає, як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла. Спираючись на велику кількість експериментальних і статистичних даних, він описує особливості протікання тієї чи іншої хвороби, розповідає, чим вона найчастіше зумовлена і чим загрожує, радить, яким харчам слід надати перевагу, а від чого краще відмовитись.
Джей Джей Сміт "Зелені смузі. 
10-денна програма очищення"
 Книга Зелені смузі. 10-денна програма очищення
  Смузі, приготовлені з зелених листових овочів і фруктів, не лише ситні та корисні для здоров'я, багаті на суперпоживні речовини, а й надзвичайно приємні на смак. Програма 10-денного очищення організму за допомогою зелених смузі допоможе швидко схуднути, підвищити запас такої необхідної всім нам життєвої енергії, покращити активність мозку і тим самим поліпшити загальний стан здоров'я. Книга містить усю необхідну для проведення 10-денного очищення інформацію: перелік рекомендованих овочів і фруктів; рецепти смузі і докладні інструкції щодо їх приготування, підказки, які допоможуть досягти кращих результатів, а також поради стосовно того, як підтримувати гарне здоров'я та самопочуття після завершення програми. 
Вільям Сірз, Джеймс Сірз "Здорове 
харчування для всієї родини. 
Корисні жири омега-3"
купити: Книга Здорове харчування для всієї родини. Корисні жири омега-3  
  Дослідження з вивчення впливу жирів омега-3 на організм людини тривають вже не одне десятиліття. За цей час оздоровчі властивості цих корисних поживних речовин були доведені науково. Результати досліджень у доступній для пересічного читача формі викладено на сторінках цієї книги. Зокрема, ви дізнаєтеся, як жирні кислоти омега-3 впливають на роботу серця і мозку, покращують зір і настрій, допомагають дітям краще навчатися і поводитися, забезпечують здорову вагітність, допомагають боротися із запальними процесами та зайвою вагою, подовжують молодість та сприяють одужанню.
Махальська О. "Страви здорової кухні"
 http://knygy.com.ua/pix/59/5f/4b/595f4b464d7a665fd9f1bcf944ec2ecd.jpg
  Не відкладайте початок "нового життя" на черговий понеділок — зробіть це прямо сьогодні за допомогою цієї книги! Адже здорове харчування — зовсім не так складно, як здається. Додержуйтеся простих принципів, використовуйте правильні, корисні рецепти і життя заграє новими фарбами, а здоров'я не покине вас довгі роки.
Клосінська Анна 
"Здорове харчування для дітей"
Здорове харчування для дітей 
  Харчування в перші роки життя має велике значення. Ще в дитинстві формуються звички в їжі, тому і помилки, допущені в цей період проявляються у пізнішому житті. Діабет, ожиріння, атеросклероз тільки деякі з довгого списку хвороб, які починаються дуже рано, і відповідальність за це часто лежить на батьках. Так як ми захищаємо дітей від наслідків неправильного харчування? Краща порада, щоб змінити способи харчування і, перш за все, усунути продукти з високим вмістом калорій і всі види "штучності". У книзі ми знаходимо ідеї про те, де шукати продукти багаті інгредієнтами, які необхідні для правильного росту і розвитку наших дітей, а також прості і цікаві рецепти смачних і здорових страв. 
Вільям і Марта Сірзи "Ваша дитина і ви. 
Здорове харчування для всієї родини"
https://i2.rozetka.ua/goods/1915094/kraina_mrii_9786175381526_images_1915094765.jpg 
  У книжці йдеться про те, як правильно вибирати продукти харчування для всієї родини, сформувати здорові звички харчування у дітей, стати гарним прикладом для дитини та змінити її ставлення до їжі. Окрім цього, автори пропонують комплексну програму, мета якої – зробити вас і ваших дітей здоровими. Ця програма ґрунтується на чотирьох ключових аспектах: стиль життя, фізичні вправи, здорове ставлення до харчування, вибір поживних продуктів. Вона допоможе вам стати на шлях, що веде до здорового й активного життя, і буде найкращим внеском у ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей. Читачі також знайдуть у книжці прості й доступні рецепти смачних та корисних страв.