ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

четвер, 26 липня 2018 р.

Книги з настроєм цього літа: 
читаємо на канікулах
http://litakcent.com/wp-content/uploads/2017/07/reading.jpg 
  Через насичений шкільний графік не встигаєш читати? Тоді літо – саме час для нових книг. Адже до осені потрібно прочитати безліч всього. Познайомся з книгами, які "зроблять" твій настрій літніх канікул.
Зоман Чейнані "Школа добра і зла"
https://uamodna.com/assets/articles/image/d/5/q/d5q1svpx/content_full.jpg 
  Кожні 4 роки Директор забирає двох дітей до Школи Добра і Зла. Головні героїні Софія та Агата знають до якої частини школи потраплять. Але щось пішло не так… Мила Софі потрапила на навчання до злих героїв. А відлюдькувата Агата тепер навчається серед принцес. Книга допомагає мислити без обмежень добра та зла, які ми собі будуємо. Найпотворніші лиходії можуть "мати серце". А блискучий вигляд добродія не гарантує його добрі вчинки. У серії вийшло 2 книги. 
Юлія Борисова 
"Класне позакласне читання"
Підбірка книг для підлітків і дітей. Що читати влітку? 1/1
  Іноді літо час для підготовки до школи. Серія хрестоматій створена саме для цього. До книг увійшли найкращі твори української та закордонної класики рекомендовані шкільною програмою. Серед них твори О. Генрі, Лесі Українки, Остапа Вишні, Джанні Родарі, Костянтина Паустовського та інші. До серії входять 4  книги.
Ліз Пічон "Том Гейтс"
 Підбірка книг для підлітків і дітей. Що читати влітку? 1/1
   Смішна книга у вигляді скетч-буку, в якій головним героєм є звичайний підліток Том. Ця книга щоденник, в якому він описує свої божевільні мрії, предків та сестру. Том не оминув у своїх записах і школу, а найголовніше канікули! До серії входять 3 книги.
Хосфельд Дагмар "Карлотта"
Підбірка книг для підлітків і дітей. Що читати влітку? 1/1
  У Карлотти важкий вибір: лишитися з новою родиною мами чи поїхати до відомої школи-інтернату. Дівчина обирає останній варіант. І тут починається найцікавіше, але таке знайоме підліткам: нові подруги, перше кохання, школа та пригоди. До серії входять 4 книги.
 Аніка Харпер 
"Корнуольський коледж"
   У Кари Вінтер здійснюється мрія вона потрапляє до найпрестижнішого коледжу Англії. Їй потрібно вивчити не лише етикет, дисципліни, але й дізнатися багато нового про реальний світ.  Однак таємниця Кари не залишає нікого у спокої: викрадення, змови, переслідування. Що ж приховує ця дівчина? До серії  входять 2 книги.
Шеннон Хейл "Звіродухи"
Підбірка книг для підлітків і дітей. Що читати влітку? 1/1
   У світі Ердас по досягненню повноліття діти проходять ритуал Нектару Нінані. Саме він допомагає виявити священний зв’язок людини та звіра. Після ритуалу четвірка дітей отримала легендарних звірів у поміч в боротьбі з Пожирачем. Адже, він вже намагається полонити світ. Дітям потрібно знайти спільну мову з тваринами, а також один з одним, щоб зупинити Пожирача. У серії вийшло 5 книг.
Елінор Портер "Перлини класики"
Підбірка книг для підлітків і дітей. Що читати влітку? 1/1
   Класика завжди в моді. І це стосується не лише одягу, аксесуарів, але й книжок. До серії “Перлини класики” входять книги, написані видатними письменницями кінця XIX поч. XX ст. Зворушливі та добрі історії вчать терплячості, наполегливості, боротьбі за власну долю. До серії увійшли книги: "Енн із садиби Зелені Дахи", "Леді Джейн", "Полліана", "Таємничий сад". 
  Джерело: Uamodna