ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

суботу, 21 липня 2018 р.

Сім книг, що допоможуть 
цікаво провести вихідні
http://miam-images.m.i.pic.centerblog.net/8c3a2604.jpg 
  Часто ми не читаємо книжки з причини банальної – не вистачає часу. Щоденні клопоти відволікають та не дають зосередитися. А коли приходять вихідні, ми не завжди прагнемо приділити час пошуку тієї книжки, що допоможе нам скоротати суботній вечір та відволіктися від буденності. Щоб допомогти таким читачам, ми наводимо добірку літератури, що ідеально підходить для читання на вихідні.
 Ліян Моріарті "Велика маленька брехня"
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/46930_73528.jpg 
  Приголомшлива детективна сімейна драма, яка доводить, що за фасадом щасливої родини можуть ховатися страшні секрети! Три жінки водять дітей в одну школу. Маделін в'їдлива та пристрасна; все пам’ятає і нічого не пробачає. Селеста здатна примусити зупинитися світ та зачудовано милуватися нею. Та за ілюзію ідеальності вона платить свою ціну. Джейн самотня матуся й новенька у місті. Вона настільки молода, що інші мами вважають її нянькою. За її плечима загадкове минуле та сум, нехарактерний для її віку. Що об’єднує трьох жінок та їхні сім’ї? Можливо вбивство, яке одного разу сталося в школі?
 Шарі Лапена "Подружжя по сусідству"
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/45809_70704.jpg
  Анна й Марко з донькою Корою живуть у престижному районі Нью-Йорка. Одного разу їхні сусіди Синтія і Грем запрошують до себе на вечірку. Молоді батьки не хочуть залишати немовля, однак усе ж таки погоджуються прийти в гості. Вечірка не приносить радості Анні, до того ж вона помічає, що Синтія неприховано фліртує з Марко. Вдома на пару чекає жахлива картина: двері відчинені, речі розкидані, а маленької Кори немає в ліжечку… Хто викрав їхню доньку, завдавши сім’ї такого болю? Детектив Ресбак підозрює, що до справи причетні самі батьки… 
Сара Воган "Анатомія скандалу"
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/47534_75404.jpg 
Ти не можеш бути певен у тому, що знаєш все про своїх близьких…...
Детальніше на 27.UA
https://27.ua/ua/shop/kniga-sara-vogan-anatomiya-skandalu-978-617-12-4332-3.html
Ти не можеш бути певен у тому, що знаєш все про своїх близьких…...
Детальніше на 27.UA
https://27.ua/ua/shop/kniga-sara-vogan-anatomiya-skandalu-978-617-12-4332-3.html
Ти не можеш бути певен у тому, що знаєш все про своїх близьких…...
Детальніше на 27.UA
https://27.ua/ua/shop/kniga-sara-vogan-anatomiya-skandalu-978-617-12-4332-3.html
  Ти не можеш бути певна в тому, що знаєш все про своїх близьких… Софі та Джеймз – ідеальне подружжя. Софі обожнює свого чоловіка — харизматичного, вродливого, успішного, ніжного батька та свідомого громадянина. Але несподівано Джеймза обвинувачують у зґвалтуванні. Адвокат постраждалої Кейт Вудкрофт переконана: Джеймз винен і має понести відповідальність за злочин. Софі захищає чоловіка, вірячи в те, що все це не що інше, як брехня і наклеп. Хто правий, а хто винний у цій заплутаній історії? І про які таємниці дізнається Софі?
Володимир Лис "І прибуде суддя"
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/48101_77598.jpg 
  Знайомство зі Старою Вишнею в молодого випускника юрфаку Георгія виявилося моторошним. На його руках померла провідниця потяга Людмила. Незабаром знаходять задушеною дівчину Нілу. Георгій відчуває: в Старій Вишні коїться щось дивне й жахливе. Останньою краплею стає раптове самогубство судді, після чого містечко поринає в темну круговерть. Але прибуває новий суддя. Ним стає сам Георгій. Він одержимий майже маніакальною жагою справедливості, бажанням нещадно карати винних та нарешті розплутати цю темну історію. Однак чи має право виносити вирок той, хто сам мусить бути покараний? Адже він знає, що також винен… 
Джоджо Мойєс "Один плюс один" 
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/47994_77540.jpg
  Джесс Томас мати-одиначка, яка, щоб якось прогодувати дітей, змушена працювати на двох роботах. У її житті все йде шкереберть. Жінка мріє про мужнього сильного лицаря, що витягне її з цієї безодні та розірве замкнене коло нещасть. Ед Ніколс справжній сучасний принц, успішний комп’ютерник у великій прибутковій корпорації. Джесс інколи прибирає в його розкішному заміському будинку. Та в цього заможного красеня не все так ідеально, як здається. Розчарований у житті одинак, він не вірить, що знайде своє щастя. Одного разу Ед помічає: Джесс так само страждає від самотності… Відтепер їх двоє самотні серця в пошуках кохання. 
Ніка Нікалео "Черешні з коньяком" 
https://www.bookclub.ua/images/db/goods/45552_69448.jpg
  Цей світ ніколи ні на що не дає гарантій. І доля не пише попереджувальних листів. Журналістка Олена неочікувано для себе опинилася у непростій ситуації: її шлюб тріщить по швах. Вона намагається терпіти, а потім відволікти себе від проблем. Її біль і гра заходять надто далеко. Шукаючи втіхи у свого однокласника, вона робить помилку, яка, можливо, зможе змінити усе її життя і довести: ніщо не було даремним… Роман пронизаний чутливістю й переживаннями. Але, разом із тим, дуже життєвий, з буденними проблемами та сподіваннями, які близькі кожній людині.
Елен Тен "Сила пристрасті"
 https://www.bookclub.ua/images/db/goods/48002_77692.jpg 
  Жодні чари не змусять кохати, бо тільки щире серце здатне на це! Тася кохала Ігоря з часів дитинства і ладна на все, щоб бути разом з ним. Яким же ударом для неї стало його весілля з дівчиною Вітою! Богдан, що був фотографом на святкуванні, прагне заспокоїти її роз’ятрену душу. Але дівчина і далі живе думками про Ігоря. Коли його спіткали неприємності в бізнесі, Тася вирішила застосувати свій магічний дар, успадкований від бабці-чарівниці. Та не розрахувала свою силу: кривдник Ігоря загинув у ДТП. І чари обернулися проти дівчини… Якою буде розплата?