ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

понеділок, 26 червня 2017 р.

Добірка книжок на літо для самовдосконалення
  Літо – пора не тільки для відпочинку. Відпустка – це чудова нагода, щоб підготуватися до другої половини робочого року і налаштуватися на підкорення нових вершин. У цьому випадку хорошим порадником буде література. Ми обрали 7 мотиваційних книжок, які переконають людину в тому, що вона може більше, ніж їй здається.
Сет Ґодін "Пробуй, не зупиняйся. 
Коли ви щось востаннє робили вперше?" 
  Книга для людей, які хочуть почати власну справу, але ніяк не наважуються. Це може бути як творчий проект, так і підприємницька діяльність. Автор спонукає людину робити те, що їй подобається, бо так змінюється на краще не тільки одне життя, а й цілий світ. Письменник розповів, як правильно почати справу, чим керуватись і на які моменти звертати увагу. Ґодін акцентує на тому, що завжди можливі форс-мажори, але, хто не ризикує…
Сет Ґодін "Усі ми трохи дивакуваті: 
міф про масовість та кінець конформізму" 
  Ця книга для тих, хто вже має власну справу, яка втрачає актуальність і дохід. Автор говорить про те, що масовість уже не буде важелем для збільшення клієнтів. Рекламні агенти і маркетологи вже не діють на аудиторію так успішно, як раніше. Як тоді комерційній організації вижити у світі нових правил? Відповідь на це запитання дає книга.
Джон О’Лірі "У полум’ї: 
7 кроків до найяскравішого життя" 
  Книга збірка порад від чоловіка, який у 9 років потрапив у страшну пожежу і ледь залишився живим. Його літературна робота допоможе людям радіти повсякденним речам і зробити свято з кожного буденного дня. Автор розписав кроки, які колись допомогли йому вижити, в буквальному сенсі стати на ноги і зрозуміти, що саме життя це вже найбільше щастя.
Раян Голідей "Напролом: мистецтво 
перетворювати перешкоди на перемоги"
  Книга для людей, які болісно сприймають перешкоди та невдачі. В житті часто щось не вдається, та на думку автора, у кожному мінусі є декілька плюсів. Своєю роботою письменник допоможе читачам відшукати впевненість, рішучість і сміливість. Він покаже, що перешкода це не кінець, а початок, стимул для того, щоб стати кращим.
Маршалл Ґолдсміт, Марк Рейтер
 "Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути"
  Ця книга підійде для того, хто хоче змінюватися на краще. Автори дають поради людям, які звертають з правильного напрямку, не розуміють, чому виникають перешкоди та потрапляють під вплив оточення. Це видання не просто книга, а шлях, який читач має пройти для створення кращого "я".
Ґері Келлер, Джей Папасан
 "Одна справа. Як робити менше, а встигати більше"
  Назва говорить сама за себе. У цій книзі автори акцентували на тому, що людям краще сконцентруватись тільки на одній справі, яка через певний час принесе заробіток, моральне і духовне задоволення. Вони розкрили мінуси багатозадачності, розповіли про фокусуючі питання, а також показали процес планування з наукової точки зору.
 Девід Брукс "ДНК особистості"
  Ця книга відволіче людей від гонитви за технологіями, купи незрозумілих термінів та інформації, яка не сприймається з першого разу. Замість усього цього автор звертає увагу читачів на етичні й моральні норми. Письменник допомагає людям повернути ті якості, які роблять кожного неповторною особистістю і частиною освіченого суспільства.
  Джерело: Друг Читача