ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

вівторок, 26 вересня 2017 р.

 7 затишних книг, які 
найкраще читати восени
  Осінь – ідеальна пора для читання. Коли надворі стає все холодніше, то все чого хочеться – заварити ароматного чаю, закутатися в улюблений плед у клітинку та почитати хорошу книгу. Ці 7 книг якнайкраще пасують осінньому читанню, адже вирізняються напрочуд теплою та затишною атмосферою.
Гел Елрод "Чудовий ранок. Як не проспати життя"
  Кожен ранок починається з роздратованого вимикання будильника та надії продовжити сон "ще на п'ять хвилин", але при цьому хочете встигати більше? Тоді книга "Чудовий ранок. Як не проспати життя" написана для вас! З книги ви дізнаєтеся, як перша година дня визначає ваш успіх і допоможе розкрити ваш потенціал повністю. Змініть те, як і коли ви прокидаєтеся і як проводите першу годину і ви зможете змінити своє життя, а саме: знизити рівень стресу; поліпшити загальний стан здоров’я, скинути зайву вагу (якщо необхідно); прокидатися щоранку з зарядом енергії; більше заробляти; знайти своє покликання і слідувати йому; підвищити продуктивність і навчитися фокусуватися на ключових завданнях.
Катерина Бабкіна "Заговорено на любов" 
  Збірка поезій "Заговорено на любов" це радше збірка емоцій, щасть, сокровенних таємниць та сердечних ран, аніж вірші. Навіть ті, хто не звик зачитуватися поезіями, знайдуть серед текстів Катерини Бабкіної слова, здатні описати саме їхні любов чи тугу, радість, гіркоту, біль, страхи або надії. Тут із граничною відвертістю постають перед читачем і найсильніші почуття, і сучасна буденність, і свято душі, і війна, котра непомітно, але невідступно пронизує мрії, переживання і вплітається у кожен наш день, у кожну думку, кожен порив серця.
Ніл Гейман "Зоряний пил"
  Казка для дорослих від відомого англійського письменника-фантаста, що зачарує кожного. Головний герой книги – Трістран – пообіцяв дівчині, в яку закохався до нестями, принести зірку. Трістран відправляється на пошуки зірки, яка нещодавно впала з неба, і як же дивується, коли ця зірка виявляється живою. "Зоряний пил" безмір пригод і магії, прекрасна казка майстра художнього слова Ніла Ґеймана, що полюбилася багатьом читачам. За мотивами книжки відзнято легендарну кінострічку.
Аньєс Мартен-Люган "Щасливі люди 
читають книжки і п’ють каву"
 
  Бестселер французької авторки, який не залишає байдужих. Аньєс Мартен-Люган пише про жінку, що втратила все – після загибелі чоловіка та дитини вона має вчитися жити заново. У чому сенс життя? Для чого тепер прокидатися щоранку? І чи взагалі можливо полюбити знову? – на такі ключові питання і шукає відповіді головна героїня роману. Права на екранізацію книги вже придбані, отож невдовзі популярний роман може стати не менш популярним фільмом.
Мік Вікінг "Маленька книга хюґе. 
Як жити добре по-данськи" 
  Секрети та формули абсолютного щастя від Міка Вікінга! Натхненна книжка про Хюґе магічний феномен, що робить данців найщасливішою нацією у світі. Як їм вдається радіти життю та діставати справжню насолоду навіть від буденних речей? Що допомагає впоратися з викликами ритму сучасного життя та почуватися по-справжньому щасливими? Для цього в данців є власна життєва філософія, яка вкладається в кілька простих правил, що створюють атмосферу спокою, тепла й гармонії...
Ґретхен Рубін "Проект Щастя"
  Ця книга – проект американської письменниці, блогера та юриста Ґретхен Рубін, яка одного разу задумалася, чого насправді хоче від життя і щиро відповіла сама собі, що понад усе мріє бути щасливою. Рік свого життя вона присвятила пошукам щастя – вивчала, що думали і писали про нього інші і врешті склала власний план, встановила правила, що мають робити кожен день кращим, і почала працювати над самовдосконаленням. Досвід Ґретхен Рубін – це гігантська порція мотивації для всіх, хто прагне почати нове життя з понеділка. З такою книгою-помічником це точно вдасться!
Бруно Ферреро "365 коротких історій для душі"
  У цій книжці зібрано короткі, але такі милі нашому серцю історії на кожен день. Ці оповідання наче промінчик сонця, що освітлює і зігріває душу. Досить уважно прочитати, замислитися і можна побачити, як над нами відкривається небо. Тоді стає так легко жити, і з'являються сили, щоб змінити на краще себе і весь світ довкола.
  Джерело: Yakaboo