ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

понеділок, 22 травня 2017 р.

Що почитати, коли в тебе важкий тиждень
  Кожна людина має такі дні, коли відчуває, наче життя випиває з неї останні соки. Іноді навіть немає часу перевести подих та поласувати чашкою ароматної кави або морозива, не кажучи вже про книги. Але ви не повинні відмовлятися від улюбленого заняття через брак часу. Є безліч книг, які можуть зайняти небагато часу протягом найнапруженішого робочого тижня. Навіть кілька сторінок в транспорті, або перед сном, зможуть внести щось чарівне та важливе в життя й змусять почуватися краще. Тож зробіть коротеньку перерву та потіште себе чудовою книгою.
 Джеймс Бовен "Світ очима кота Боба"
  "Світ очима кота Боба" одна з тих книг, які читаються легко і швидко, не несуть в собі якихось надцінних ідей, але все-таки надовго западають в душу. Однією з причин цього успіху є життєвість та реалістичність цієї історії. Джеймс без прикрас розповідає про свій підйом з самого дна життя, про своє повернення до середньостатистичного, хоча і досить своєрідного, члена соціуму. І йому хочеться вірити. А Боб просто чарівний кіт, читати про якого одне задоволення. Мила, добра, оптимістична історія, яка стала бестселером.
Голлі Смейл "Дівчина-ґік" 
  Якщо вам набридли сюжети, в яких сіра мишка несподівано перетворюється на королеву балу – тоді ця книга стане справжньою знахідкою. П’ятнадцятирічна Гаррієт розумна, проте абсолютно не пристосована до життя в соціумі, має купу комплексів та весь час встряє в комічні ситуації. Вона потрапляє в світ моди зовсім цього не бажаючи та не стає звичайною середньостатистичною дівчиною-моделлю, тому що має власну думку з кожного приводу та робить те, що з першого погляду здається смішним, однак правильним з її точки зору. Прочитати цю книгу можна й за пару годин, проте будьте насторожі, адже це серія книг про дівчинку-ґіка складається аж з 9 частин!
 Теплі родинні історії
  Ця збірка присвячена сім’ї найближчому, найріднішому та найсокровеннішому, що є в кожної людини. Сім’я… Мудре та надійне старше покоління. Кумедна й допитлива малеча. Наші дорогі мами й татусі, бабусі та дідусі, донечки й синочки. Рідний дім, навіть коли ми далеко від нього, дарує своє тепло та затишок. Усе це та чимало спонукань для своїх особистих роздумів, спогадів, переживань читач знайде в запропонованій збірці.
Регіна Бретт "Бог ніколи не моргає"
  Це 50 історій, притч і душевних бесід з життя однієї жінки та її оточення. Історії заряджають позитивом, змушують піднятися з дивану і нарешті зробити щось корисне або приємне. Нічого зайвого, все найважче описується легко, без драматизму або пафосу і без наполегливого повторення непорушних істин. Якщо вам сумно, якщо здається, що світ до вас несправедливий, і вам терміново потрібна підтримка просто відкрийте цю книгу. Знайдіть той самий урок, який важливий для вас зараз. Прочитайте його. І посміхніться. Тому що, як каже Регіна Бретт, життя не перев’язане стрічкою з бантом, та це все одно подарунок.
Брюс Кемерон "Життя і мета собаки" 
  Дивовижна історія про собаку, яка раз по раз, народжуючись в новому тілі, пам’ятає свої попередні життя і свого першого господаря Ітана. Вона виконує своє призначення, проходить шлях довжиною в кілька життів, щоб в результаті зробити свого хлопчика щасливим. Емоційно, яскраво і з таким знанням собачої душі, що часом забуваєш про те, що книга написана людиною. Відданість, любов, безкорисливе служіння людині ось мета життя будь-якого собаки. Прочитавши цю книгу, ви станете бачити в очах собак багато нового.
Наталія Гук "Книга історій та рецептів 
смачного настрою" 
  Як приготувати гарний родинний настрій на вечерю? Найкраще в склянку розуміння додати дві жменьки теплоти, усе ретельно вимішати з великою порцією терпіння, здобрити усмішками та жартами, вкинути дрібку оптимізму, плеснути бадьорості й щедро посипати любов'ю. Не боячись розплескати, розлити по найкрасивіших бокалах та швиденько подавати на стіл. А якщо ви захочете порадувати рідних ще й смаколиками до вашої уваги найщиріші пропозиції з "Книги історій та рецептів смачного настрою". Ця збірка уміщує в себе не тільки теплі оповідання, а також найцікавіші рецепти моєї великої родини та багатьох друзів. 
  Джерело: Друг Читача