ВАС ВІТАЄ БІБЛІОТЕКА-ФІЛІЯ №3 ЦЕНТРАЛІЗОВАНОЇ БІБЛІОТЕЧНОЇ СИСТЕМИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

вівторок, 30 травня 2017 р.

Книги, які надихають піклуватися про природу
  Навчити дитину читати – це половина доброї справи. Дбайливе ставлення до книг є частиною екологічних знань, які потрібно передавати з покоління в покоління, адже всі книжки раніше були живими деревами, а тепер  в іншій формі є хранителями досвіду. Перед вами добірка дивовижних книг, присвячених подіям і явищам природи.
 Володимир Бабенко "Енциклопедія природи для малюків"
  Ця книга для наймолодших читачів, для тих, кому від чотирьох до шести років. Вона розповість про пори року, про природ­ні явища, про тварин і рослини навесні, улітку, восени й узимку. Яскраві ілюстрації допоможуть здійснити захоплюючу екскурсію від січня до грудня.
Елізабет Делбі "Дива і таємниці живої природи"
  Про рослин-загарбників і тварин-фокусників, про мікроскопічних і гігантських, дивних і жахливих, смішних і небезпечних живих істот та чимало найцікавіших секретів, чудес і таємниць живої природи розповідає ця книга. І все це ви побачите на дивовижних фотографіях. 
 "Про живу природу. Ілюстрована енциклопедія для дітей"
  Енциклопедія призначена для дітей 8-12 років і покликана пробудити та розвинути у них інтерес до природи та оточуючого світу. Розділи книги охоплюють усі царства живої природи, і кожен із них містить відомості, найпоказовіші та найцікавіші саме для цього царства. Розрахована на широке коло читачів. Може бути використана як джерело додаткових відомостей при вивчені шкільного курсу біології.
Олексій Оксенов "Дива природи шести континентів. 
Ілюстрована енциклопедія" 
   Світ природи планети Земля вражає своєю різноманітністю. На морі і на суші на нас чекають дивовижні відкриття. Це кольорове видання стане найкращим подарунком для допитливих юних читачів. Книжка розкаже про дива природи шести континентів нашої планети. Адресовано школярам та їхнім батькам.
Наталі Хьюз "Мапи. Жива природа. Розмальовка" 
  Це справжнісінька енциклопедія тваринного та рослинного світу. Усі тварини та рослини підписані, біля деяких є короткі цікаві факти, зазначено їхній ареал мешкання. Більш того – це унікальна можливість вивчити географію – на мапах зазначені всі країни світу разом зі столицями. Хочеш ти того чи ні, а розмальовуючи папугу, випадково помітиш, що столицею Бразилії є… Бразилія. А в кінці для розфарбовування подано всі державні прапори світу. Розфарбовуй і пізнавай увесь світ!